KRUŠKA “Rana Moretinijeva”

Kruška “Rana Moretinijeva”

Kruška (lat. Pyrus) je biljka iz porodice Rosaceae (ruža) koja je srodna jabukama i dunjama. Plod je zelenožute boje koji je manje prekriven crvenilom.

SADNICA GOLOG KORIJENA

DOZRIJEVANJE: kraj srpnja

PODLOGA:BA29

POTREBAN OPRAŠIVAČ

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Kruška “Rana Moretinijeva”

Kruška Rana Moretinijeva je iznimno kvalitetna rana sorta kruške. Njeni plodovi su zeleno-žute boje s crvenom mrljom na sunčanoj strani, dok je meso kruške bijelo, slatko i sočno. Ovo voće dozrijeva krajem srpnja, čak dva tjedna prije popularne Vilijamovke, i izvrsno se čuva u skladištu.

Stablo ove sorte je bujnog rasta, s prostranom krošnjom koja dopušta obilje plodova. Plodovi su srednje veličine i oblika kruške, a njihova svjetlo zelena kožica prekrivena je 15-50% zagasitog crvenila. Meso je žućkasto-bijelo, srednje čvrsto, iznimno sočno te nudi savršenu ravnotežu slatko-kiselog okusa.

Za optimalno oprašivanje preporučuje se prisutnost oprašivača kao što su Klapov ljubimac, Starkrimson, Gelertova, Abbe Fetel, koji će dodatno potaknuti razvoj plodova. Iskoristite prednosti ove rane sorte kruške i uživajte u bogatom okusu još krajem srpnja!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.