ŠIPAK “Glavaš”

Šipak „Glavaš“

Autohtona sorta hercegovačkih krajeva, spada u skupinu slatko-kiselih sorti, plod je velik do vrlo velik, dozrijeva krajem rujna ili u prvoj polovini listopada.

SADNJA: teglirana sadnica tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 3 m

VELIČINA SADNICE: cca 0,8 m – TEGLIRANA SADNICA

10,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Šipak “Glavaš”

Što se tiče sorte Glavaš, ona predstavlja autohtonu sortu hercegovačkih krajeva. Spada u skupinu slatko-kiselih sorti. Plod šipka „Glavaš“ je velik do vrlo velik, prosječne težine oko 500 g, iako težina dosta varira uslijed različitoga vremena zametanja. U uvjetima intenzivne obrade tla, navodnjavanja i gnojenja, zabilježeni su plodovi težine od preko 1 kg. Boja kore varira od žutozelene preko žute do intenzivne crvene ili ružičaste boje. Ipak, najčešći su plodovi s temeljnom žutom bojom, dok su sa sunčane strane crveni ili ružičasti. Ispunjenost ploda zrnjem je osrednja. Zrno je veliko i vrlo sočno, svijetlocrvene boje. Plodovi sorte Glavaš dozrijevaju krajem rujna ili u prvoj polovini listopada

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.