Trgovina SIBIRSKI LIMUN “Poncirus Trifoliata”

SIBIRSKI LIMUN “Poncirus Trifoliata”

SKU: 221

Listopadni grm ili stablo, izdržava hladnoću do čak -30 °C, krupni cvjetovi koji cvatu u travnju i svibnju, plodovi promjera 3 do 4 cm.

SADNJA: teglirane sadnice cijelu godinu

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 4-8 m

VELIČINA SADNICE:  80-100cm/teglirana

11,00 

6 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Sibirski Limun “Poncirus Trifoliata”

Sibirski limun, poznat i kao “Poncirus Trifoliata”, predstavlja egzotičnu biljku s izuzetnom otpornošću i jedinstvenim šarmom koji će oplemeniti vaš vrt.

Ključne Značajke:

  • Egzotični Plodovi: Sibirski limun proizvodi male, okrugle plodove koji podsjećaju na limun, ali s izraženijom gorko-kiselim okusom. Plodovi su bogati vitaminom C i mogu se koristiti u kulinarske svrhe ili za izradu osvježavajućih napitaka.
  • Izdržljivost: “Poncirus Trifoliata” je poznat po svojoj izdržljivosti na različite uvjete uzgoja, uključujući sušu i niske temperature(-30C°), što ga čini idealnim izborom za vrtove u različitim klimatskim područjima.
  • Dekorativni Listovi: Listovi sibirskog limuna su trostrukog oblika i tamnozeleni, dodajući teksturu i interes u vrtu tijekom cijele vegetacijske sezone.
  • Svestranost: Ova biljka može poslužiti kao izvrstan ukrasni grm, ali i kao funkcionalna biljka koja donosi egzotične plodove u vaš vrt.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sibirski limun preferira sunčana ili blago zasjenjena mjesta u vrtu i dobro drenirano tlo.
  • Redovito zalijevajte mlade biljke dok se ne uspostave, nakon čega postaje otporniji na sušu.
  • Pravilno podrezivanje može potaknuti zdrav rast i oblikovanje biljke prema željenim oblicima.

🍋 Uživanje u Plodovima: Iako sibirski limun proizvodi plodove slične limunu, važno je napomenuti da su plodovi gorko-kiselog okusa te se najčešće koriste za pripremu džemova, marmelada ili kao dodatak jelima koji zahtijevaju osvježavajući okus.

🏡 Idealan za:

  • Vrtlare koji traže egzotičnu biljku s izdržljivošću i dekorativnom vrijednošću.
  • Osobe koje žele uživati u plodovima rijetkih biljaka i eksperimentirati s kulinarskim kreacijama.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje pružaju egzotičnu notu i unose raznolikost.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.