MALINA “Tulameen”

Tulameen sorta  vrlo dobro podnosi neke bolesti i otpornija je na štetočine za razliku od većine drugih sorti malina. Ova sorta malina daje plodove nakon sadnje, ali punu rodnost postiže nakon 3 godine. Prilagođuje se svim podnebljima.

SADNJA:  od listopada do travnja

ZALIJEVANJE:   Najvažnije je osigurati dovoljnu količinu vode za vrijeme cvata i dozrijevanja ploda

RAST:  180cm

VELIČINA SADNICE:  fi 13 / 45cm

 

 

7,00 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MALINA “Tulameen”

Stabljika maline je razgranata i trnovita te se preporučuje vezanje kako bi se grm oblikovao i dobio više plodova. Malina daje plodove nakon sadnje, ali punu rodnost postiže nakon 3 godine. Krase je listopadno lišće i mali bijeli cvjetovi.

Može se prilagoditi svim podnebljima te se vrlo lako uzgaja i rod se dobiva odmah nakon sadnje što znači da nema čekanja slatkih plodova.

Zreli plodovi se mogu brati sve do pojave prvih mrazeva krajem jeseni, što je praktično tri mjeseca neprekidne berbe i dobrog prinosa.

Tulameen sorta  vrlo dobro podnosi neke bolesti i otpornija je na štetočine za razliku od većine drugih sorti malina.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.