MONG. BOROVNICA “Honeywood”

Ima zaobljeni grmoliki oblik, plodovi su okrugli, tamnoplavi ili ljubičastocrni, dozrijeva od sredine do kraja lipnja, plodovi su sočni, slatki i ukusni.

ZALIJEVANJE: redovito

RAST: do 3m

VELIČINA SADNICE: cca 40-50 cm

DOZRIJEVANJE:6. mjesec

8,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Mongolska Borovnica “Honeywood”

Mongolska Borovnica “Honeywood” je poput posebnog voća u vašem vrtu. Sa svojim lijepim granama i bijelim cvjetovima u proljeće, ova borovnica stvara poseban dojam u vrtu.

Što se tiče okusa, nevjerojatno slatki plodovi s mednim notama čine je voćkom iz snova. Nije čudo da su ti plodovi pravi mali slatkiši prirode.

Briga o njoj je jednostavna. Voli sunce i malo vode, i raste gotovo sama. Osjećat ćete se kao vrtlar bez puno truda.

Ako se pitate kada ćete uživati u plodovima, evo jedne zanimljivosti – obično počinje davati plodove u trećoj godini. Ljeti će vaš vrt biti ispunjen slatkim borovnicama.

Dakle, ako želite voćku koja izgleda dobro, ima odličan okus i nije komplicirana za održavanje, Mongolska Borovnica “Honeywood” je pravi odabir. Uživajte u svom slatkom vrtu! 🌿🍯

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.