Smokva “Dotato”

Smokva “Dotato” je prava voćna zvijezda koja svojim sočnim darovima čini svaki dan posebnim.

VELIČINA BILJKE: cca 55 cm / FI 15

DOZRIJEVANJE:

10,00 

9 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Smokva “Dotato”

Zamislite ovako: svako jutro, dok šećete svojim vrtom, dočeka vas ova prekrasna smokva s otvorenim rukama (ili bolje rečeno granama) koje vam nude ukusne plodove. Smokva “Dotato” je prava voćna zvijezda koja svojim sočnim darovima čini svaki dan posebnim.

Nije samo stvar u plodovima, iako su oni pravi slatkiši prirode. Lišće Smokve “Dotato” je pravo malo umjetničko djelo – veliko, sočno zeleno, s onim karakterističnim smokvinim rezovima koji izgledaju kao da su naslikani četkicom majke prirode.

I ono što je super je to da ova smokva ne igra teško dostupnu divu. Ona je prijateljski raspoložena voćka koja voli druženje, posebno sa suncem. Ali ako naiđe na koji oblak, ne brine se. “Dotato” će i dalje proizvoditi plodove kojima ćete se diviti.

Osim što je prava poslastica za vaše nepce, ova smokva je i prilagodljiva kao da ima supermoći. Bez obzira jeste li iskusni vrtlar ili tek počinjete svoju avanturu s biljkama, Smokva “Dotato” će biti vaš najbolji saveznik.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.