OGROZD ZELENI “Hinnonmaki Gron”

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA SADNICE: cca 55 cm

Sazrijevanje ploda 7-8 mjesec!

8,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Ogrozd Zeleni “Hinnonmaki Grun”

Ogrozd Zeleni “Hinnonmaki Grun” je sorta koja obećava obilje sočnih plodova i osvježavajući dodatak vašem vrtu s njegovom vitalnošću i izdržljivošću.

Ključne Značajke:

  • Izdašni Plodovi: Ogrozd Zeleni “Hinnonmaki Grun” proizvodi obilje sočnih zelenih grožđica koje su punog okusa i idealne za svježe uživanje ili preradu u džemove, sokove i druge ukusne delicije.
  • Izdržljivost: Ova sorta ogrozda je poznata po svojoj izdržljivosti i prilagodljivosti na različite uvjete uzgoja, čineći je pouzdanim izborom za vrtlare svih razina iskustva.
  • Bujan Rast: Ova sorta ogrozda raste bujno i formira zdrave grmove, pružajući vam ne samo ukusne plodove, već i atraktivan dodatak vašem vrtu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Postavite Ogrozd Zeleni “Hinnonmaki Grun” na sunčano ili blago zasjenjeno mjesto u vrtu, gdje će dobiti dovoljno svjetla za optimalan rast i plodonošenje.
  • Redovito zalijevajte tijekom sušnih razdoblja, posebno tijekom ljetnih vrućina, kako biste osigurali dovoljnu vlagu za razvoj plodova.
  • Povremeno podrežite grmove kako biste potaknuli zdrav rast i formiranje novih plodova.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.