CATALPA BIGNONIOIDES “Nana”

SKU: 3199

Lako se uzgaja na prosječnom, srednje do mokrom, dobro dreniranom tlu na punom suncu do djelomične sjene.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST3-4 m

VELIČINA SADNICE: cca FI 28cm/180cm, cijepljena na 150cm

70,00 Besplatna dostava!

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CATALPA BIGNONIOIDES “Nana”

🌳 Catalpa bignonioides ‘Nana’ – Patuljasta Katalpa

Unesite eleganciju i šarm u vaš vrt s Catalpa bignonioides ‘Nana’, kompaktnom i ukrasnom patuljastom katalpom. Ova biljka je poznata po svojoj gustoj krošnji i velikim, srcolikim listovima koji pružaju izvanredan dekorativni učinak.

Ključne Značajke:

  • Patuljasti Rast: ‘Nana’ je kompaktna sorta katalpe koja raste do visine od približno 3-4 metra, što je čini idealnom za manje vrtove i urbane prostore.
  • Gusta Krošnja: Biljka formira gustu, zaobljenu krošnju koja pruža izvrsnu hladovinu tijekom ljetnih mjeseci.
  • Dekorativni Listovi: Veliki, srcoliki listovi dodaju teksturalni interes vašem vrtu. Listovi su svijetlozeleni u proljeće i ljeto, dok u jesen poprimaju žutu nijansu.

🌿 Kako Se Brinuti:

  • Svjetlost: Catalpa ‘Nana’ najbolje uspijeva na sunčanom mjestu, ali tolerira i polusjenu.
  • Tlo: Preferira dobro drenirano tlo, bogato organskim materijalima. Dobro se prilagođava različitim tipovima tla, uključujući glinena i pjeskovita tla.
  • Zalijevanje: Redovito zalijevanje je važno tijekom prve godine nakon sadnje kako bi se biljka dobro ukorijenila. Nakon toga, ‘Nana’ je prilično otporna na sušu.
  • Gnojidba: Prihranite jednom godišnje u proljeće s uravnoteženim gnojivom kako biste potaknuli rast i zdravlje biljke.
  • Rezidba: Održavajte oblik krošnje i uklonite suhe ili oštećene grane u kasnu zimu ili rano proljeće.

Catalpa bignonioides ‘Nana’ je odličan izbor za vrtove i pejzaže gdje želite dodati gustu, sjenovitu krošnju bez potrebe za velikim prostorom. Njezini dekorativni listovi i kompaktna veličina čine je savršenom za stvaranje elegantnog i privlačnog vrtnog kutka.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.