MEDONOSNO I UKRASNO DRVO”Zlatna kiša”

Medonosno i ukrasno drvo “Zlatna kiša”

Zlatna kiša (Laburnum anagyroides Medik) je listopadni grm iz porodice mahunarki. Naraste do 7 metara visine tvoreći duge i raširene grane.

Listopadni grm ili niže stablo.

Može narasti do 7 m visine.

Vrijeme cvatnje svibanj i lipanj.

Medonosna svojstva

VELIČINA BILJKE: cca 100-120cm / FI 26

50,00 

9 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Medonosno i ukrasno drvo “Zlatna kiša”

Zlatna kiša (Laburnum anagyroides Medik) je listopadni grm iz porodice mahunarki. Naraste do 7 metara visine tvoreći duge i raširene grane. Kora je maslinastosmeđa do crna, glatka, na starim biljkama ispucala, mlade grane su zelenkasto i svilasto dlakave. Cvjetovi su žuti, dugi oko 2 cm, nalaze se na svilasto dlakavim cvjetnim drškama, skupljeni su po 20-30 u do 30 cm duge viseće grozdaste cvatove. Vjenčić je dug do 2 cm, zastavica na dnu ima smeđe šare. Cvate u svibnju i lipnju. Plod je viseća mahuna duga 3-5 cm koja sadrži više crnih, plosnatih sjemenki.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.