KRUŠKA “Etrusca” stara sorta

Vanjski izgled ploda je privlačan, kožica ploda je glatka, svijetlozelene boje koja dozrijevanjem prelazi u zelenkastožućkastu, na sunčanoj strani prelazi na privlačnu i živahnu crvenu boju, koja daje Etruski lijep izgled plodova.

SADNICA GOLOG KORIJENA visine cca 1,30 m, STAROSTI cca 2 god.

DOZRIJEVANJE: sredina srpnja

PODLOGA: P.Communis

SAMOOPLODNA

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Kruška “Etrusca”stara sorta

Iskusite čaroliju Italije izravno u vašem voćnjaku s Kruškom Etrusca. Ova iznimna sorta kruške, porijeklom iz prekrasnih krajolika Italije, ponosno nosi stablo s jakim, polu-uspravnim rastom, formirajući bujnu krunu koja je jednako primamljiva kao talijanska seoska idila.

Kruška Etrusca obećava očaravajući urod, pružajući obilan plod redovito i u predivno simetričnom obliku. Kako topli talijanski sunčevi zraci miluju voćnjak, kruške prikazuju zavodljivu igru boja – razigrana kombinacija zelene podloge ukrašena šarmantnim crvenim rumenilom, dodajući dašak mediteranskog šarma.

No ljepota nije samo kožna! Kruška Etrusca otkriva sočno, mirisno i aromatično meso koje utjelovljuje srž bogate kulinarse baštine Italije. Svaki zalogaj je doživljaj za uživanje, aromatično putovanje kroz talijansku idilu.

Za optimalan urod, razmislite o oprašivanju sortama Santa Maria ili Williams. Vrijeme za berbu ove izvrsne kruške otvara se od kraja lipnja i proteže se do prvog tjedna srpnja, omogućujući vam uživanje u okusu Italije već u ranom ljetnom razdoblju.

Okusite arome Italije i uzgajajte ovu ljetnu poslasticu, pravi simbol talijanske tradicije.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.