KRUŠKA “Etrusca” stara sorta

Vanjski izgled ploda je privlačan, kožica ploda je glatka, svijetlozelene boje koja dozrijevanjem prelazi u zelenkastožućkastu, na sunčanoj strani prelazi na privlačnu i živahnu crvenu boju, koja daje Etruski lijep izgled plodova.

SADNICA GOLOG KORIJENA visine cca 1,30 m, STAROSTI cca 2 god.

DOZRIJEVANJE: sredina srpnja

PODLOGA: P.Communis

SAMOOPLODNA

6,00 

8 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Kruška “Etrusca”stara sorta

Iskusite čaroliju Italije izravno u vašem voćnjaku s Kruškom Etrusca. Ova iznimna sorta kruške, porijeklom iz prekrasnih krajolika Italije, ponosno nosi stablo s jakim, polu-uspravnim rastom, formirajući bujnu krunu koja je jednako primamljiva kao talijanska seoska idila.

Kruška Etrusca obećava očaravajući urod, pružajući obilan plod redovito i u predivno simetričnom obliku. Kako topli talijanski sunčevi zraci miluju voćnjak, kruške prikazuju zavodljivu igru boja – razigrana kombinacija zelene podloge ukrašena šarmantnim crvenim rumenilom, dodajući dašak mediteranskog šarma.

No ljepota nije samo kožna! Kruška Etrusca otkriva sočno, mirisno i aromatično meso koje utjelovljuje srž bogate kulinarse baštine Italije. Svaki zalogaj je doživljaj za uživanje, aromatično putovanje kroz talijansku idilu.

Za optimalan urod, razmislite o oprašivanju sortama Santa Maria ili Williams. Vrijeme za berbu ove izvrsne kruške otvara se od kraja lipnja i proteže se do prvog tjedna srpnja, omogućujući vam uživanje u okusu Italije već u ranom ljetnom razdoblju.

Okusite arome Italije i uzgajajte ovu ljetnu poslasticu, pravi simbol talijanske tradicije.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.