GINKGO BILOBA

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST:  do 30 m

13,93 25,00 

NC u 30 dana: 5,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

GINKGO BILOBA

Ginko biloba spada u listopadno drveće i jedinstvena je vrsta iz porodice Ginkogoaceae jer nema živućih rođaka. Stabla mogu narasti u visinu od oko 35 metara, a promjer debla može biti i preko dva metra. Grane najčešće rastu uspravno, a krošnja ima oblik čunja. Ginko se već dugo povezuje s poboljšanjem rada mozga i dobrim raspoloženjem, posebice starijih ljudi. Karakteristično je da ženska stabla imaju širu krošnju, dok su muška stabla više vitka. Kora ginka može biti od sive do tamnosmeđe boje, mekana je i duboko izbrazdana. Pupovi imaju zaobljeni vrh i široko su piramidalni, a pupovi sa strane su nešto manji od onih na vrhu. Listovi su zelene boje, a u jesen poprimaju žutu boju prije nego što otpadnu s grana. Listovi imaju oblik lepeze, podijeljeni su na simetrične polovice i na obje strane su goli te imaju cjeloviti rub koji je širok od 5 do 8 cm. Listovi se nalaze na peteljki koja je duga oko 7 cm te su smješteni spiralno na granama.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Ginkgo Baldi 40cm

,

Ginkgo 120cm

,

Ginkgo 30cm

,

Gingko 90 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.