Trgovina ČUVARKUĆA

ČUVARKUĆA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Čuvarkuća

Biljka koja zahtjeva minimalni trud,zeljasta biljka čiji su listovi zeleni, sočni i debeli, listovi se beru tijekom cijele godine, a kao lijek se koriste uvijek svježi, ne zahtijeva puno vlage, a voli svjetlost i toplo mjesto.

SADNJA: rano proljeće

ZALIJEVANJE: rijetko

RAST: oko 30 cm

VELIČINA SADNICE:  cca 5 cm / FI 8 –

2,65  (19,97 kn) 3,32  (25,01 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

ČUVARKUĆA

Ako vam uzgoj cvijeća na balkonu ne ide od ruke, a želite da se nešto zeleni u vašem domu, posadite čuvarkuću. Mali trud oko ove biljke bit će višestruko nagrađen. Čuvarkuća (Sempervivum tectorum) je zeljasta biljka čiji su listovi zeleni, sočni i debeli s bodljikavim završecima boje kestena. Listovi se beru po potrebi tijekom cijele godine, a kao lijek se koriste uvijek svježi. Čuvarkuća nije zahtjevna biljka, bilo da je posađena u saksiji ili na krovu kuće, ona raste. Ne voli puno vlage, a voli svjetlost i toplo mjesto. Latinsko ime, koje u prijevodu znači “uvijek živa”, svjedoči o njezinoj neuništivosti u najrazličitijim uvjetima života. Prema drevnom vjerovanju, čuvarkuća štiti kuću i porodicu od požara, bolesti i zlih sila te je zato i prozvana čuvarkućom.

Dodatne informacije
SORTA

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.