ČUVARKUĆA

SKU: N/A

Biljka koja zahtjeva minimalni trud,zeljasta biljka čiji su listovi zeleni, sočni i debeli, listovi se beru tijekom cijele godine, a kao lijek se koriste uvijek svježi, ne zahtijeva puno vlage, a voli svjetlost i toplo mjesto.

ZALIJEVANJE: rijetko

RAST: oko 30 cm

VELIČINA SADNICE: FI 8,5 / 10 cm

3,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ČUVARKUĆA

je prekrasna sukulentna biljka koja je popularna zbog svoje jednostavnosti održavanja i izdržljivosti. Ova biljka pripada rodu sukulenata koji su poznati po svom sposobnosti preživljavanja u suhim i ekstremnim uvjetima.

Preferira sunčano mjesto na otvorenom prostoru, ali može podnijeti i djelomičnu hladovinu. Ova biljka voli suhe uvjete i dobro podnosi sušu, čineći je izvrsnim izborom za kamenjare, suhe vrtove i krovne vrtove.

Održavanje je vrlo jednostavno. Ova biljka preferira sušnije uvjete, pa zalijevanje treba biti umjereno. Dopustite da se tlo potpuno osuši prije ponovnog zalijevanja. Pretjerano zalijevanje može dovesti do truljenja korijena, pa je važno izbjegavati stajaću vodu u posudi.

Veličina biljke može biti kompaktna, s rozetama koje dosežu promjer od oko 5-10 cm. Njeni listovi su mesnati i gusto složeni u rozetu, obično sivo-zelene ili crvenkaste boje, ovisno o sorti.

Čuvarkuća je poznata po svojoj otpornosti na različite štetnike i bolesti. Ova biljka je prilično otporna i rijetko ima problema s održavanjem.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

1

,

2

,

3

,

4

,

5

,

6

,

7

,

8

,

9

,

10

,

11

,

12

,

13

,

14

,

15

,

16

,

17

,

Herta green

,

Corser

,

Arachnoideum

,

Gold Nugget

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.