WISTERIA “Profilic Purple”

SKU: 2562

Ovo je izvrsna biljka za samostojeće sjenice, pergole, stupove, podove, ograde ili zidove terase.

SADNJA teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: Wisteria Profilic Purple će uspjeti bez dodatne vode sve dok prima 3 cm kišnice svaki tjedan

VISINA SADNICE: cca 50-70 cm

20,00 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

WISTERIA “Profilic Purple”

Wisteria “Prolific Purple” je prekrasna penjačica poznata po svojim obilnim i šarmantnim grozdovima cvjetova u bogatoj ljubičastoj boji. Ova sorta Wisterije izdvaja se svojim impresivnim i raskošnim izgledom te će zasigurno očarati vaš vrt ili terasu.

Preferira puno sunčeve svjetlosti, ali također dobro uspijeva na mjestima s blagom polusjenom. Bitno je osigurati joj potporu za penjanje, poput rešetke ili ograda, kako bi njeni graciozni izdanci mogli slobodno rasti prema gore.

Održavanje biljke uključuje redovito zalijevanje kako bi se potaknuo zdrav rast i bujno cvjetanje. Posebno je važno zalijevati tijekom sušnih razdoblja ili tijekom prvih godina nakon sadnje kako bi se omogućio snažan korijenski sustav. Pravilna gnojidba također može poboljšati njen rast i cvjetanje.

Veličina može doseći visinu i širinu od 6-8 metara, ovisno o uvjetima uzgoja. Njeni grozdovi cvjetova u bogatoj ljubičastoj boji stvaraju spektakularan prikaz tijekom proljeća i ljeta, unoseći romantični i elegantni ugođaj u vaš vrt.

Wisteria “Prolific Purple” je obično otporna biljka, ali povremeno provjeravajte njezino lišće kako biste uočili eventualne znakove bolesti ili štetnika. Potrebno je poduzeti odgovarajuće mjere kako bi se očuvala njezina vitalnost.

Ukratko, Wisteria “Prolific Purple” je prekrasna penjačica s bogatim ljubičastim cvjetovima koja će zasigurno očarati vaš vrt. Uživajte u njezinom raskošnom izgledu i uvedite čaroban element u vaše okruženje. Pružite joj puno sunčeve svjetlosti, redovito zalijevanje i osigurajte potporu za penjanje kako biste osigurali njen zdrav rast i uživali u njezinom prekrasnom cvjetanju tijekom proljeća i ljeta.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.