THUJA OCCIDENTALIS “Danica”

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine/golog korijena od jeseni do proljeća

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: max. rasta do 100 cm

VELIČINA SADNICE: 15-40 cm

 

2,40 14,00 

NC u 30 dana: 3,00  - 13,27 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

THUJA OCCIDENTALIS “Danica”

Thuja Danica je kompaktna sorta čempresa, botanički poznata kao Thuja occidentalis. Ova sorta se ističe svojom sporijom stopom rasta i sitnijim, gusto raspoređenim iglicama. Evo nekoliko ključnih informacija o Thuji Danica:

  1. Opis biljke: Thuja Danica je zimzelena biljka koja formira niski, kompaktni grm s gusto raspoređenim granama. Iglice su sitnije i gušće nego kod većine drugih sorti čempresa. Biljka obično dostiže visinu od oko 1 do 1,5 metara.
  2. Uzgoj: Thuja Danica preferira puno sunca, ali može podnijeti i blagu polusjenu. Tlo treba biti dobro drenirano i bogato humusom. Biljka dobro podnosi obrezivanje i može se oblikovati u različite forme, uključujući živice ili granične obrube.
  3. Njega: Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja i povremeno prihranjivanje tijekom vegetacijske sezone pomoći će održavanju zdravog rasta Thuje Danica. Biljka je obično otporna na bolesti i štetočine.
  4. Korištenje: Thuja Danica je popularna kao niska živa ograda ili kao kompaktna biljka za granice i rubove vrta. Također se može koristiti kao soliterni grm u vrtu ili u posudama na terasi.
  5. Zimovanje: Thuja Danica je otporna na hladnoću i dobro podnosi zimske uvjete. U hladnijim područjima može biti korisno dodati sloj malča oko korijenja kako bi se zaštitila od niskih temperatura.

Thuja Danica je popularna sorta čempresa zbog svoje kompaktnosti i atraktivnog izgleda. Njeni sitni listovi čine je idealnom za manje vrtove ili za one koji traže nisku živicu ili granicu koja ne zahtijeva puno održavanja.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi 19/30cm, fi 30/50cm, fi 17/30cm, fi 9/15cm, fi 13/ 25cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.