Trgovina THUJA OCC.” Smaragd”

THUJA OCC.” Smaragd”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Thuja Smaragd je jedna od najljepših vrsta, piramidalnog oblika, smaragdno zelene boje. Pogodna je za žardinjere jer nema posebne zahtjeve za održavanje.

SADNJA: teglirane sadnice cijelu godinu/golog korijena od jeseni do proljeća

ZALIJEVANJE: Dubinsko zalijevanje biljke je prijeko potrebno jer će inače presušiti

RAST: max. rasta do 4 m,  do 1 m širine

VELIČINA SADNICE: 

 

6,00  (45,21 kn)

NC u 30 dana: 12,00  (90,41 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

Opis

THUJA OCC.” Smaragd”

Thuja occidentalis Smaragd je jedna od najljepših vrsta Thuja piramidalnog oblika,  smaragdno zelene boje .

Oblik Thuje je kupast. Može dostići visinu do osam metara i širinu do jednog metra.

Veoma je otporna na sve klimatske uslove. Od nje se prave predivne žive ograde. Takođe se sadi samostalno ili u masivu kao soliterna biljka. Pogodna je za žardinjere jer nema posebne zahtjeve za održavanje. Traži kvalitetnu, humusnu, rastresitu zemlju. Trpi korektivno i dekorativno orezivanje, traži sunčanu ekspoziciju.

Thuja raste lako i u punom suncu i u djelomičnoj hladovini. Međutim, izlaganje hladnim oštrim vjetrovima može biti štetno za mlade biljke.

Thuja raste u većini tipova tla, ali najbolje tlo za to je plodno tlo koje ima sposobnost zadržavanja vlage.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

100 cm / fi 21, 70-80 cm / fi 17

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.