THUJA OCC.” Smaragd”

SKU: N/A

Thuja Smaragd je jedna od najljepših vrsta, piramidalnog oblika, smaragdno zelene boje. Pogodna je za žardinjere jer nema posebne zahtjeve za održavanje.

SADNJA: teglirane sadnice cijelu godinu/golog korijena od jeseni do proljeća

ZALIJEVANJE: Dubinsko zalijevanje biljke je prijeko potrebno jer će inače presušiti

RAST: max. rasta do 4 m,  do 1 m širine

VELIČINA SADNICE: 

 

14,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

THUJA OCC.” Smaragd”

Thuja ‘Smaragd’ je popularna sorta čempresa (Thuja occidentalis) poznata po svojoj uspravnoj, stožastoj formi i karakterističnoj zelenoj boji iglica. Evo nekoliko ključnih informacija o Thuji ‘Smaragd’:

  1. Opis biljke: Thuja ‘Smaragd’ je uspravan čempres koji raste u obliku stožca. Može narasti do visine od 3 do 5 metara, a širina mu je obično oko 1 do 1,5 metara. Ima gusto raspoređene, svijetlozelene iglice koje zadržavaju svoju boju tijekom cijele godine.
  2. Uzgoj: Thuja ‘Smaragd’ preferira puno sunca ili blagu polusjenu. Dobro uspijeva u dobro dreniranom tlu koje je bogato humusom. Ova sorta čempresa ima spor rast i ne zahtijeva često obrezivanje.
  3. Njega: Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja pomoći će održavanju zdravog rasta Thuje ‘Smaragd’. Također se preporučuje povremeno prihranjivanje tijekom vegetacijske sezone kako bi se potaknuo rast.
  4. Obrezivanje: Thuja ‘Smaragd’ može se lagano obrezivati kako bi se održao željeni oblik i gustoća. Obrezivanje se obično provodi u proljeće prije početka vegetacijske sezone.
  5. Korištenje: Thuja ‘Smaragd’ je popularna kao živa ograda ili kao soliterni grm u vrtu. Njegova uspravna forma i gustoća čine ga idealnim za stvaranje privatnosti ili definiranje granica vrta.
  6. Zimovanje: Iako je Thuja ‘Smaragd’ otporna na hladnoću, u područjima s izuzetno niskim temperaturama može biti korisno dodati sloj malča oko korijenja kako bi se biljka dodatno zaštitila.

Thuja ‘Smaragd’ je popularna sorta čempresa zbog svoje elegantne forme, gustih iglica i jednostavne njege. Ova sorta čempresa često se koristi u vrtovima diljem svijeta kao ukrasna biljka ili živa ograda.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

100 cm / fi 21, 70-80 cm / fi 17

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.