MANDEVILLA/SUNDAVILLA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

Sa svojim lijepim oblicima i bojama, izvrsnim grananjem i bogatim cvjetanjem Sundaville je najpoznatija biljka na tržištu i najdraži cvijet potrošačima iz cijelog svijeta.

SADNJA:Proljeće

ZALIJEVANJE:Otporna je na vremenske neprilike i neredovito zalijevanje

RAST: 70-80 cm

 

7,00  (52,74 kn) 31,50  (237,34 kn)

NC u 30 dana: 4,90  (36,92 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , ,

Opis

MANDEVILLA/SUNDAVILLA

Sundaville je raznovrstan i raznobojan asortiman Mandeville kojoj treba vrlo malo vode i pokazuje svoje prekrasno cvijeće cijelo ljeto.
Budući da je Sundaville vrlo otporne biljke zahtjeva vrlo malo brige i može se koristiti na otvorenom. Sa svojim lijepim oblicima i bojama, izvrsnim grananjem i bogatim cvjetanjem Sundaville je najpoznatija biljka na tržištu i najdraži cvijet potrošačima iz cijelog svijeta.
Sundaville je otporna na kišu, te je pogodna za hladnije klime. Biljke Sundaville imaju dug rok trajanja, vrlo dobro cvjetaju, daju najintenzivniju boju, a ujedno su i vrlo postojane boje i stabilne. Osim toga, ovu je biljku lako njegovati.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
BOJA

Roza-02, Bijela-02, Crvena-02, Narančasta, Crvena-01, Roza-01, Bijela-01, Roza-dupli cvijet, Roza-dupli cvijet-01, Flamingo roza, Roza- dupli cvijet-03, Roza – dc – 105 cm, Roza – dc- 40 cm, Roza -dc- 25 cm, Flamingo – 40 cm, Bijela 25 cm, Crvena 25 cm, Roza 25 cm, Bijela – 105 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.