Trgovina SIBIRSKA BOROVNICA/haskap

SIBIRSKA BOROVNICA/haskap

SKU: 7

TEGLIRANE SADNICE VISINE: cca 20- 40 cm

STAROSTI: cca 1- 2god

DOZRIJEVANJE: od travnja do lipnja

POTREBNI OPRAŠIVAČI: saditi po dvije sorte

 

6,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SIBIRSKA BOROVNICA

Sibirska borovnica, poznata i kao Lonicera caerulea, je biljka  izvorno porijeklom iz Sibira i istočne Azije, ali se sada uzgaja širom svijeta zbog svojih hranjivih plodova i atraktivnih karakteristika.

Preferira sunčana ili djelomično osjenčana mjesta kako bi postigla optimalan rast i plodonošenje. Osigurajte joj mjesto koje prima najmanje 6 sati direktnog sunčevog svjetla dnevno. Također je važno odabrati dobro drenirano tlo s kiselim pH vrijednostima kako bi se osigurali optimalni uvjeti za rast biljke.

Zalijevanje sibirske borovnice treba biti redovito kako bi se održala vlažnost tla. Osigurajte da tlo bude ravnomjerno vlažno, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Tijekom sušnih razdoblja, biljku treba zalijevati duboko kako bi se korijenje dobro hidriralo.

Plodovi su slatki, sočni i bogati antioksidansima. Obično su plave boje i imaju karakterističan okus. Berba plodova obično započinje u ljetnim mjesecima, ovisno o sorti i klimatskim uvjetima. Uživajte u svježim plodovima direktno s biljke ili ih iskoristite u raznim jelima, sokovima, smoothiejima ili desertima.

Sibirska borovnica je grmolika biljka koja može narasti do visine od 1,5 do 2 metra, ovisno o sorti. Njeni listovi imaju lijepu tamnozelenu boju, a tijekom jeseni mogu dobiti atraktivne crvene ili narančaste tonove. Ova biljka je također popularna zbog svojih dekorativnih vrijednosti u vrtu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

INDIGO GEM fi9, INDIGO GEM fi14, HONEY BEE fi9, AURORA fi9, WOJTEK, JUGANA fi14, ZOJKA, JOLANTA

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.