CRNI DUD “Mulle”

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

VELIČINA BILJKE: cca 45cm / FI 13

10,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Morus Nigra “Mulle” – Voćno Drvo sa Karakterom

Upoznajte Morus Nigra “Mulle” – voćno drvo koje odiše karakterom i nudi izvanredno sočne plodove. Ova sorta murve je poznata po svojim tamnim plodovima i iznimno ukusnim bobicama.

Glavne Značajke:

  • Tip biljke: Voćno drvo
  • Visina i Rasprostranjenost: Obično doseže visinu od 4-5 metara
  • Boja plodova: Tamno ljubičasta do crna
  • Plodovi: Sočne, slatke bobice
  • Okus: Izvanredno ukusan, s aromom koja seže od slatkog do blago kiselkastog
  • Otpornost: Robustna i prilagodljiva

Morus Nigra “Mulle” je prava poslastica za vaš vrt. Njezine tamne plodove krasi sočnost i neodoljiv okus, a uz to je i izdržljiva biljka koja će vas nagraditi obilatom berbom.

Savjeti za Njegu:

  • Zalijevanje: Održavajte umjerenu vlažnost tla, posebno tijekom sušnih razdoblja.
  • Osvjetljenje: Preferira puno sunce, ali podnosi i djelomičnu sjenu.
  • Rezanje: Obrezivanje je važno za održavanje pravilnog oblika i poticanje plodonošenja.
  • Tlo: Morus Nigra “Mulle” preferira dobro drenirano tlo bogato organskom tvari.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.