Trgovina CUPRESSOCYPARIS LEY. “Gold Rider”

CUPRESSOCYPARIS LEY. “Gold Rider”

SKU: 2884

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

VELIČINA BILJKE: cca 65cm / FI 19

18,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Cupressocyparis Leylandii “Gold Rider” – Zlatni čuvar vašeg vrta

Upoznajte Cupressocyparis Leylandii “Gold Rider” – iznimno dekorativan čempres koji će dodati zlatni sjaj i eleganciju vašem vrtu. Njezina zlatno-žuta boja čini je pravim draguljem među čespresima.

Glavne značajke:

  • Visina i rasprostranjenost: Može narasti do 5-7 metara u visinu i 1-2 metra u širinu
  • Boja lišća: Zlatno-žuta
  • Tip lišća: Sitno igličasto lišće
  • Rast: Brzorastuća i kompaktna
  • Otpornost: Izdržljiva i prilagodljiva

Cupressocyparis Leylandii “Gold Rider” donosi zlatni sjaj u vaš vrt. Njezino zlatno-žuto lišće stvara kontrast u zelenom okolišu i čini je pravim čuvarom vrta.

Savjeti za njegu:

  • Zalijevanje: Održavajte umjerenu vlažnost tla, posebno tijekom prvih godina rasta.
  • Osvjetljenje: Preferira puno sunce kako bi zadržala svoju zlatnu boju, ali podnosi i polusjenu.
  • Rezanje: Oblikujte biljku po potrebi, obrezivanje potiče bujniji rast.
  • Tlo: Sve vrste tla su prihvatljive, ali dobro drenirano tlo će joj omogućiti najbolji rast.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.