PAEONIA LAC.(zeljasti božur)

SKU: 3103

Božuri su trajnice koje se vraćaju svake godine kako bi vam oduzele dah.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: zrele biljke često trebaju dodatnu vodu

RAST: 60-90 cm

VELIČINA BILJKE: fi 17 / 20 cm

10,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PAEONIA LAC.(zeljasti božur)

Zeljasti božur, poznat i kao Paeonia lactiflora, je spektakularno cvjetno bilje koje će donijeti ljepotu i eleganciju u vaš vrt. Ova biljka je poznata po svojim velikim, mirisnim cvjetovima koji se otvaraju u raznim nijansama ružičaste, bijele, crvene ili ljubičaste boje. Njeni cvjetovi su prekrasan prizor koji privlači poglede i oduševljava svakog posmatrača.

Preferira sunčana ili djelomično osjenčana mjesta u vrtu kako bi postigao najbolje rezultate u cvjetanju. Osigurajte mu mjesto koje prima barem 6 sati direktnog sunčevog svjetla dnevno. Također je važno odabrati dobro drenirano tlo kako bi se spriječilo zadržavanje viška vlage oko korijena biljke.

Ova biljka preferira umjereno zalijevanje, s posebnim naglaskom na održavanje ravnoteže između sušnih i vlažnih uvjeta. Osigurajte da tlo bude vlažno, ali ne prenatopljeno. U ljetnim mjesecima, kada je potreba za vodom veća, redovito provjeravajte vlažnost tla i zalijevajte prema potrebi.

Može narasti do visine od otprilike 60-90 cm, ovisno o sorti. Njegovi cvjetovi često dostižu promjer od 10-15 cm, stvarajući spektakularan prikaz boja i mirisa. Cvjetanje obično traje nekoliko tjedana u kasno proljeće ili ranu ljeto, ovisno o sorti i klimatskim uvjetima.

Ova biljka rijetko zahtijeva rezidbu, ali uklanjanje uvelih cvjetova i oštećenih listova može poboljšati izgled biljke. Nakon cvatnje, možete smanjiti dužinu stabljika kako biste održali uredan izgled. Ostavite stabljike koje su zdrave i koje će osigurati rast sljedeće sezone.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
BOJA

Purple, White, Pink, Red, Light pink, Shirley Temple, Sarah Bernahard, Felix Crousse, Karl Rosenfield, Lilac, Soft Pink

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.