Trgovina ACER PALMATUM “Seiryu” na štapu

ACER PALMATUM “Seiryu” na štapu

ACER PALMATUM “Seiryu”

Acer Seiryu ukrasno drvo ima upečatljiv oblik vaze koji se s godinama lagano proširuje do zaobljenijeg oblika, te s vremenom može dosegnuti visinu do 4 m.

SADNJA: Može se saditi u bilo koje doba godine.

ZALIJEVANJE: Ako sadite japanski javor u proljeće ili ljeto prvih nekoliko mjeseci zalijevajte redovito.

RAST: 4 m

VELIČINA SADNICE: 70-80 cm / FI 19 / kalem 60cm

50,00 

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ACER PALMATUM “Seiryu”

Ovo dražesno, zeleno listopadno japansko javorovo drvo stvara raznobojne boje u vrtu.

Čipkasto lišće je svijetlo, vapneno zeleno cijelo proljeće i sredinom ljeta s crvenim nijansama  Acer palmatum Seiryu neobična je sorta jer je jedino zeleno secirano japansko javorovo stablo s uspravnim navikama rasta, a ne s uobičajenim kupolastim oblikom.

Acer Seiryu ima upečatljiv oblik vaze koji se s godinama lagano proširuje do zaobljenijeg oblika, te s vremenom može dosegnuti visinu do 4 metra.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.