MALINA “Autumn Amber”

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 45 cm / FI 15

DOZRIJEVANJE: Od kolovoza do rujna

7,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Malina “Autumn Amber”

Izgled i karakteristike: Malina “Autumn Amber” je grmolika biljka koja pripada rodu Rubus. Njene karakteristične značajke su kasno dozrijevanje i plodovi zlatno-žute do narandžaste boje. Plodovi su srednje veličine i obično zrele kasno u sezoni, često tijekom kasnog ljeta ili ranog jeseni.

Plodovi: Plodovi maline “Autumn Amber” imaju sočno i slatko meso s izraženim aromama. Boja im se mijenja od zlatno-žute do narandžaste kako dozrijevaju. Plodovi su pogodni za svježu konzumaciju, kao i za pripremu džemova, umaka i drugih poslastica.

Potrebna njega: Malina “Autumn Amber” preferira sunčane ili polusjenovite položaje kako bi imala dovoljno svjetla za optimalan rast i plodonošenje. Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja, gnojidba i održavanje grma kako bi se potaknulo zdravo cvjetanje i plodonošenje.

Ova sorta maline je dragocjena zbog svoje sposobnosti da donese plodove kasno u sezoni, kada mnoge druge biljke već završavaju svoj ciklus. Njezini ukusni i svijetlo obojeni plodovi čine je popularnim izborom među vrtlarima i ljubiteljima voća.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.