Trgovina MALINA “Sugana Yellow”

MALINA “Sugana Yellow”

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

VELIČINA SADNICE: cca fi 11 cm / 45 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

7,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MALINA “Sugana Yellow”

MALINA “Sugana Yellow” je uspravna, listopadna grmolika biljka, ukrašena trnjem na uspravnim grančicama, sorta koja donosi dvije berbe – jesensku i ljetnu.  Plodovi su ogromni, blijedo žuti, stožasti i slatki, s još boljim okusom od sorte Twotimer Sugana Red, od koje je nastala kao mutacija. Tipično tamnozeleni listovi maline u jesen postaju  žuti. U proljeće se pojavljuju lijepi bijeli cvjetovi, privlačni oprašivačima. Ova malina je samooplodna, pružajući jesensku berbu na gornjoj trećini grane te ljetnu berbu sljedećeg ljeta na donje dvije trećine.

Prilikom obrezivanja, preporučuje se uklanjanje jako debelih i slabih grana, ostavljajući 5-6 grana od veljače do ožujka. Također, potrebno je obrezati dio preostalih grana koji je već dao plodove, ostavljajući ostatak grane da rodi u srpnju. Unatoč manjoj veličini, idealna je za kompaktne vrtove ili velike posude na terasi. Najbolje ju je saditi u blago kiselo tlo bogato kompostom.

Mjesto: Zaklonjeno, sunčano mjesto
Tlo: Plodno, lagano, dobro drenirano, kiselkasto do neutralno tlo
Položaj: Puno sunce
Berba: Srpanj i rujan
Čuvanje: Nije prikladna za dugotrajno čuvanje, ali dobro podnosi smrzavanje
Otpornost na hladnoću: Izdržljiva na hladnoću
Oprašivanje: Samooplodna
Upotreba: Svježa konzumacija, pečenje

Ova sorta maline je svestrana i može vam pružiti ukusno voće tijekom jeseni i ljeta.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.