Trgovina KUPINA “Loch Ness”

KUPINA “Loch Ness”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Kupina/Loch Ness

Nije zahtjevna po pitanju tla, moguće ju je uzgajati na osunčanim položajima, vrlo produktivna sorta kupina koja može proizvesti do 3,5 kg plodova u sezoni, plodove daje sredinom kolovoza.

SADNJA: jesen ili proljeće

ZALIJEVANJE: redovito

RAST: 1,5-2,3 m

VELIČINA SADNICE: cca 45 cm

7,00  (52,74 kn)

18 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

KUPINA “Loch Ness”

KUPINA “Loch Ness” nije zahtjevna po pitanju tla te raste u gotovo svim tipovima zemlje. Moguće ju je uzgajati na osunčanim položajima, kao i na polusjenovitim. Vrlo produktivna sorta kupina koja može proizvesti do 3,5 kg plodova u sezoni. Kupina Loch Ness plodove daje sredinom kolovoza. Moguć je uzgoj u velikim posudama na terasama i balkonima. Prije sadnje, zemlju je potrebno dobro pripremiti, to uključuje uklanjanje korova i đubrenje zemlje u koju se voćka sadi. Razmak između sadnica bi trebao biti između 1,8 – 2 m. Stare izboje je potrebno prikraćivati svake godine.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.