MALINA “Baby Dwarf”

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 45 cm / FI 15

DOZRIJEVANJE: kolovoz

7,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MALINA “Baby Dwarf”

Izgled i karakteristike: Malina “Baby Dwarf” je niskorastući grmoliki grm koji pripada rodu Rubus. Njegova karakteristična značajka je kompaktna veličina, što ga čini idealnim izborom za vrtlare s ograničenim prostorom. Plodovi su obično srednje veličine i dolaze u nijansama crvene, roze ili ljubičaste boje.

Plodovi: Plodovi maline “Baby Dwarf” su ukusni, sočni i slatki. Unatoč kompaktnoj veličini grma, možete očekivati solidnu količinu plodova. Plodovi su idealni za svježu konzumaciju, kao i za različite vrste slastica i kulinarske pripreme.

Potrebna njega: Malina “Baby Dwarf” preferira sunčane pozicije kako bi imala dovoljno svjetla za optimalan rast i plodonošenje. Zalijevajte je redovito, posebno tijekom sušnih razdoblja. Obrezivanje grma pomaže u održavanju kompaktne forme i potiče zdrav rast.

Dekorativna uporaba: Malina “Baby Dwarf” je odličan izbor za manje vrtove, balkone ili terase gdje prostor može biti ograničen. Njegova kompaktna veličina čini ga prikladnim za sadnju u posude.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.