OGROZD CRVENI “Lady Late”

Ogrozd crveni je vrlo lijepa voćka koja će se uklopiti u svaki vrt. Sorta nije zahtjevna za uzgoj te ne traži neke posebne uvjete.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 45 cm / FI 15

8,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

OGROZD CRVENI “Lady Late”

Ogrozd EasyRisp Lady Late je grmolika biljka koja pripada rodu Ribes. Njena karakteristična značajka je kasno zrenje plodova, što znači da plodovi dozrijevaju kasnije u sezoni. Plodovi su obično veći i lako se beru s grma, što je važno za praktičnost i udobnost pri berbi.

Plodovi: Plodovi su karakteristični po svojoj veličini i boji. Mogu biti crvene, ružičaste ili tamnoljubičaste boje, ovisno o sorti. Oni su sočni i slatki, pogodni za svježu konzumaciju, kao i za pripremu raznih slastica i džemova.

Potrebna njega: Ribes EasyRisp Lady Late preferira sunčane ili polusjenovite položaje kako bi imala dovoljno svjetla za optimalan rast i plodonošenje. Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja, pravilna gnojidba i obrezivanje kako bi se održala kompaktna i zdrava forma.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.