LONICERA JAPONICA

SKU: N/A

VELIČINA SADNICE: cca fi 15 cm / 65 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

11,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

LONICERA japonica

Lonicera japonica, poznata i kao japanski bršljan, je šarmantna penjačica koja će unijeti eleganciju i miris u vaš vrt ili prostor. Ova sorta bršljana ističe se svojim mirisnim cvjetovima i sposobnošću da se graciozno omota oko potpornih struktura ili rešetki.

Preferira sunčano ili polusjenovito mjesto kako bi postigla najbolju cvatnju i rast. Ova biljka voli dovoljno svjetlosti kako bi očuvala svoj prepoznatljiv izgled. Lonicera japonica je poznata po svojoj otpornosti na različite klimatske uvjete.

Održavanje biljke je obično jednostavno. Zalijevanje treba biti umjereno, posebno tijekom sušnih razdoblja, ali pripazite da tlo ne ostane previše vlažno. Biljka preferira dobro drenirano tlo kako bi se spriječilo zadržavanje viška vlage oko korijena. Redovito obrezivanje pomoći će održavanju urednog izgleda, poticati cvatnju i održati kontrolirani rast.

Može doseći visinu od oko 3-6 metara, a njezini mirisni cvjetovi stvaraju ugodnu aromu koja će uljepšati vaš vrt ili prostor. Njezina sposobnost penjanja i omatanja oko potpornih struktura stvara slikovitu scenografiju koja će donijeti dodatnu draž vašem okruženju.

Ova penjačica obično nije podložna teškim štetnicima ili bolestima. No, povremeno provjeravajte biljku kako biste bili sigurni da se dobro razvija.

Ukratko, Lonicera japonica je šarmantna penjačica koja će donijeti eleganciju i miris u vaš vrt svojim mirisnim cvjetovima i sposobnošću penjanja. Uživajte u njenom jednostavnom održavanju i dodajte poseban šarm svom okolišu. Pružite joj sunčano ili polusjenovito mjesto, dobro drenirano tlo i divite se njezinoj cvatnji i aromi koja će obogatiti vaš vrt ili prostor.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.