CLEMATIS “Integrifolia Rosea”

SKU: 3187

VELIČINA BILJKE: cca fi 17 / 30 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

15,00 

20 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CLEMATIS “Integrifolia Rosea”

Clematis integrifolia je vrsta clematisa koja se izdvaja svojim šarmantnim cvjetovima i jednostavnom ljepotom, no ono što ga razlikuje od ostalih vrsta klematisa je to da nije penječica .

Izgled i karakteristike: Clematis integrifolia je manja vrsta clematisa koja obično raste do visine od 60 do 90 centimetara. Njegovi listovi su cijeli, tj. bez reza na rubu, što ga razlikuje od većine drugih vrsta clematisa. Cvjetovi su pojedinačni, s četiri do šest latica, i dolaze u nijansama plave, ljubičaste ili bijele boje. Cvatu tijekom ljeta i privlače leptire i druge oprašivače.

Potrebna njega: Clematis integrifolia preferira sunčane do djelomično zasjenjene položaje. Treba je posaditi u dobro drenirano tlo kako bi se izbjegla stagnacija vode oko korijena. Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja i povremeno gnojenje pomažu poticati zdrav rast i cvjetanje.

Dekorativna uporaba: Clematis integrifolia se često koristi u vrtovima kao niska  ili grmolika biljka. Njegova skromna ljepota i šarmantni cvjetovi dodaju živost i jednostavnost cvjetnim gredicama, rubnicima ili sadnim posudama. Također može poslužiti kao niska živa ograda ili kao pokrivač tla.

Clematis integrifolia je dragocjena biljka u vrtu zbog svoje jednostavne, ali elegantne pojave. Njezini pojedinačni cvjetovi i kompaktni rast čine je prikladnom za različite vrtove, a njezin prizor privlači leptire i dodaje živopisan element prirode u vrt.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.