CLEMATIS “Fascination”

SKU: 2754

VELIČINA BILJKE: cca fi 17 cm / 70 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

17,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CLEMATIS “Fascination”

Clematis ‘Fascination’ je sorta penjačice iz obitelji Clematis, poznata po svojim šarenim cvjetovima i atraktivnom izgledu.

Izgled i karakteristike: Clematis ‘Fascination’ je spektakularna penjačica s velikim cvjetovima promjera od 10 do 15 centimetara. Njeni cvjetovi su raskošni, srednje veličine, obično u nijansama ružičaste, ljubičaste ili ljubičasto-plave boje. Cvjetovi su rascvjetani i imaju široko otvorene latice koje stvaraju efekt šarenog kolaža. Ova sorta često cvjeta tijekom proljeća i ranog ljeta, stvarajući upečatljivu pojavu.

Potrebna njega: Clematis ‘Fascination’ preferira sunčane do djelomično zasjenjene položaje. Bitno je osigurati dobar potporni okvir za rast penjačice, kako bi mogla pravilno rasti i pričvrstiti se. Redovito zalijevanje, posebno tijekom sušnih razdoblja, pomaže u održavanju zdravog rasta i bujnog cvjetanja.

Dekorativna uporaba: Clematis ‘Fascination’ je popularna biljka za penjanje po rešetkama, ogradama, pergolama i zidovima. Njena šarena cvjetna pojava čini je izvrsnim dodatkom vrtovima, stvarajući živopisne vertikalne elemente. Također je često korištena u uređenju terasa, vrtova i dvorišta kako bi stvorila očaravajući vizualni efekt.

Clematis ‘Fascination’ je omiljen izbor među vrtlarima zbog svojih šarenih cvjetova i sposobnosti da transformira vertikalne površine u živopisne i atraktivne dijelove vrta. Njezino raskošno cvjetanje i sposobnost da se uzgaja uz potporu čine je privlačnom biljkom koja pruža estetsku vrijednost i šarm svakom vrtu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.