SALIX INTEGRA “Hakuro Nishiki”

SKU: 2155

Vrba s ukrasnim lišćem u tri boje; zelenim, roza i bijelim, također je dosta raširena i česti je stanovnik naših okućnica.

SADNJA:teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: kod sadnje redovito

VELIČINA SADNICE: fi 19 / 120 cm

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SALIX INTEGRA / Vrba / “Hakuro Nishiki

Salix integra ‘Hakuro Nishiki’ tvori grm s mnogo tankih, fleksibilnih stabljika. Karakterizira ga vrlo blistavo lišće. Njegovi mali naizmjenični listovi su izduženi, kratko stabljika, guste na granama; obojene su zelenom bojom, na pozadini ružičaste boje i vrhnja na mladim grančicama koje rastu. Cvjetovi, koji prskaju neposredno prije lišća, tvore sitne crveno-ružičaste bodlje. Kora zrelih stabljika je tamnocrvena.

Vrlo često da bi se istakle njezine guste tanke grane,  cijepljena je na stabljiku, to jest na desno deblo i bez grananja druge vrste. Stabljika je visine koja je određena točkom cijepljenja, više ne raste.

Vrba stabljike kozica s pola stabljike, cijepljena na 80 cm, nosi kuglu stabljika koja se neće uzdići puno više od 2 metra u visinu. Štoviše, opseg lišća izravno je povezan s veličinom koju vrtlar primjenjuje.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.