JABUKA “Discovery”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

REZERVACIJA ZA JESEN 2023.

ISPORUKA OD 01.11.

SADNJA: Kasna jesen ili rano proljeće

SADNICA: golog korijena visine cca 1,30m,

STAROSTI: cca 2 god.

DOZRIJEVANJE: srpanj

PODLOGA: M.Sylvester

6,00  (45,21 kn)

Dostupno uz narudžbu

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

JABUKA “Discovery”

Otkrijte ranu sortu jabuke po imenu Discovery koja se odlikuje čvrstim mesom i boljim sposobnostima skladištenja u usporedbi s većinom sorti koje sazrijevaju u isto vrijeme. Ova sorta nadmašuje svojeg roditelja, sortu Worcester Pearmain, kako u ranijem sazrijevanju, tako i u kvaliteti.

Discovery jabuka također se može pohvaliti dobrim stupnjem otpornosti na bolesti i mraz, što je čini izvrsnim izborom za voćnjake. Njezin umjeren rast čini je također idealnom za uzgoj u manjim vrtovima. Ova sorta daje plodove na vrhovima izboja, ali i na kraćim, rodnim grančicama, iako početak zriobe može biti malo sporiji.

Veličina ploda Discovery jabuke kreće se od malenih do srednjih, a njihova potkožica je žuta, gotovo u potpunosti prekrivena jarkim crvenilom. Ovo voće najbolje je berba u kolovozu i može se konzumirati od kolovoza do rujna. Discovery jabuka je iznimna opcija za one koji žele uživati u svježem voću tijekom ljeta i ranog jeseni, a istovremeno žele dugotrajnost i praktičnost u uzgoju

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.