JABUKA “Discovery”

SADNJA: Kasna jesen ili rano proljeće

SADNICA: golog korijena visine cca 1,30m,

STAROSTI: cca 2 god.

DOZRIJEVANJE: srpanj

PODLOGA: M.Sylvester

6,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

JABUKA “Discovery”

Otkrijte ranu sortu jabuke po imenu Discovery koja se odlikuje čvrstim mesom i boljim sposobnostima skladištenja u usporedbi s većinom sorti koje sazrijevaju u isto vrijeme. Ova sorta nadmašuje svojeg roditelja, sortu Worcester Pearmain, kako u ranijem sazrijevanju, tako i u kvaliteti.

Discovery jabuka također se može pohvaliti dobrim stupnjem otpornosti na bolesti i mraz, što je čini izvrsnim izborom za voćnjake. Njezin umjeren rast čini je također idealnom za uzgoj u manjim vrtovima. Ova sorta daje plodove na vrhovima izboja, ali i na kraćim, rodnim grančicama, iako početak zriobe može biti malo sporiji.

Veličina ploda Discovery jabuke kreće se od malenih do srednjih, a njihova potkožica je žuta, gotovo u potpunosti prekrivena jarkim crvenilom. Ovo voće najbolje je berba u kolovozu i može se konzumirati od kolovoza do rujna. Discovery jabuka je iznimna opcija za one koji žele uživati u svježem voću tijekom ljeta i ranog jeseni, a istovremeno žele dugotrajnost i praktičnost u uzgoju

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.