Trgovina MINI KUPINA “Little Black Prince”

MINI KUPINA “Little Black Prince”

SKU: 1271

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: do 100cm

VELIČINA BILJKE: cca 50 cm / FI 11,5 cm

8,00 

28 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿  KUPINA “Little Black Prince”

Dodajte čarobnu notu svom vrtu s kupinom ‘Little Black Prince’, sortom koja nudi sočne, crne plodove u kompaktnom obliku. Idealna za male vrtove, balkone i terase, ova sorta će vas oduševiti bogatim okusom i lakom njegom.

Ključne Značajke:

  • Kompaktan Rast: ‘Little Black Prince’ ima kompaktan i uspravan rast, dosežući visinu od 70 do 100 cm, što ga čini savršenim za uzgoj u manjim prostorima, posudama ili podignutim gredicama.
  • Sočni Plodovi: Ova sorta proizvodi bogate, sočne crne plodove s odličnim okusom, idealne za svježu konzumaciju, džemove, sokove i deserte.

🌺 Savjeti za Njegu:

  • Svjetlost: Najbolje uspijeva na sunčanim mjestima, ali podnosi i laganu polusjenu. Više sunčeve svjetlosti potiče bolju proizvodnju plodova.
  • Tlo: Preferira dobro drenirano, plodno tlo bogato organskim materijalima. Idealno tlo treba biti blago kiselo do neutralno.
  • Zalijevanje: Održavajte tlo ravnomjerno vlažnim, posebno tijekom perioda rasta i plodonošenja. Izbjegavajte preplavljivanje tla.
  • Rezidba: Redovno uklanjajte stare i bolesne grane kako biste potaknuli novi rast i bolju proizvodnju plodova. Rezidba također pomaže u održavanju kompaktnog oblika biljke.

Njegova kompaktnost i bogatstvo plodova čine je neodoljivom biljkom koja će obogatiti vaš prostor i jelovnik.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.