Trgovina KUPINA “Black satin”

KUPINA “Black satin”

SKU: 1269

TEGLIRANA SADNICA VISINE: cca 45cm, / FI 13 cm

STAROSTI: cca 2god.

DOZRIJEVANJE: početkom kolovoza

SAMOOPLODNA

 

7,00 

9 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

KUPINA “Black satin”

Crna kupina Black Satin (Rubus fruticosus ‘Black Satin’) je sorta kupine koja je popularna zbog svojih ukusnih plodova, izdržljivosti i visokih prinosa. Evo nekoliko ključnih informacija o Black Satin kupini:

  1. Opis biljke: Black Satin je listopadna, samooplodna sorta kupine. Grm može narasti do visine od oko 1,5 do 2 metra. Listovi su tamnozeleni i sjajni, a stabljike su obično tamno ljubičaste ili crne boje, što daje sorti naziv “Black Satin”.
  2. Plodovi: Plodovi Black Satin kupine su veliki, sočni, tamni i sjajni. Imaju slatko-kiseli okus i obično sazrijevaju krajem ljeta ili početkom jeseni, ovisno o klimatskim uvjetima i geografskom položaju. Plodovi su bogati antioksidansima i vitaminima.
  3. Uzgoj: Black Satin kupine preferiraju puno sunca i dobro drenirano tlo. Uz pravilnu njegu, mogu uspjeti u različitim tipovima tla, ali preferiraju tlo koje je bogato organskom tvari. Pravilno zalijevanje tijekom sušnih razdoblja i redovita gnojidba mogu poboljšati prinose i kvalitetu plodova.
  4. Rezanje: Kao i druge sorte kupina, Black Satin kupine treba redovito obrezivati kako bi se potaknuo zdrav rast, povećali prinosi i olakšalo berbu. Rezanje se obično provodi zimi ili rano u proljeće prije nego što biljka krene u novu vegetacijsku sezonu.
  5. Berba: Plodovi Black Satin kupine obično sazrijevaju postupno tijekom ljeta i jeseni. Kada postanu potpuno tamni i mekani na dodir, spremni su za berbu. Berba se obično obavlja ručno kako bi se izbjegle ozljede plodova.
  6. Zimska zaštita: Black Satin kupine obično dobro podnose hladnoće, ali u područjima s teškim zimama može biti korisno zaštititi ih dodatnim slojem malča oko korijenja ili privremenim pokrivačem tijekom najhladnijih razdoblja.

Black Satin kupine su omiljeni izbor vrtlara i ljubitelja voća zbog svojih ukusnih plodova i jednostavnosti uzgoja. Ova sorta može biti odličan dodatak vašem vrtu ili voćnjaku, pružajući vam obilje slatkih i sočnih plodova tijekom ljeta i jeseni.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.