Trgovina AMERIČKA BOROVNICA “Pink Lemonade”

AMERIČKA BOROVNICA “Pink Lemonade”

SKU: 1888

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 25 cm / FI 13

8,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

VACCINIUM CORYM. “Pink Lemonade”

Najbolje se uzgaja na kiselim (pH od 4,8 do 5,2), tresetnim, organski bogatim, srednje do vlažnim, dobro dreniranim tlima na punom suncu do polusjene. Plitki, vlaknasti korijeni trebaju stalnu vlagu i dobru drenažu. Biljke cijene dobar organski malč. Iako su borovnice samooplodne, unakrsno oprašivanje daje najbolji urod voća (veće bobice i veći prinosi). Stoga je najbolje posaditi više sorti koje će cvjetati u isto vrijeme. Osim toga, sezona borovnica može se produžiti sadnjom ranih, srednjih i kasnih sorti koje će zajedno sazrijevati od početka lipnja do kraja ljeta (područje St. Louisa). Cvjetove je najbolje ukloniti s biljaka u godini sadnje i sljedeće godine kako bi se spriječilo zametanje plodova i potaknuo novi vegetativni rast. Orezujte po potrebi u kasnu zimu počevši od treće godine nakon sadnje.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.