Trgovina TAXUS BACCATA

TAXUS BACCATA

SKU: N/A

 

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: FI 19 / 70 cm

15,00 19,91 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 TAXUS BACCATA – Tisa

 

Unesite eleganciju i bezvremensku ljepotu u svoj vrt s Taxus baccata, poznatom i kao obična tisa. Ovaj izdržljiv, zimzeleni grm ili malo drvo savršen je za stvaranje formalnih živica i kao samostalni ukrasni element.

Ključne Značajke:

  • Zimzeleni Grm: Taxus baccata je zimzelena biljka koja zadržava svoje tamnozeleno lišće tijekom cijele godine, pružajući stalnu strukturu i boju vašem vrtu.
  • Spor Rast: Raste polako, ali može doseći visinu od 10-20 metara ako se ne orezuje. Zbog sporog rasta, idealna je za formiranje živica i topijara.
  • Fleksibilnost u Oblikovanju: Ovaj grm dobro podnosi obrezivanje i može se lako oblikovati u različite oblike, što ga čini savršenim za formalne vrtove i pejzažne dizajne.
  • Otporna Biljka: Izuzetno je otporna na hladne zime i može rasti u različitim vrstama tla, pod uvjetom da su dobro drenirana.

🌺 Savjeti za Njegu:

  • Svjetlost: Najbolje raste na sunčanim do polusjenovitim mjestima. Može podnijeti i potpuno sjenovite uvjete, ali će rast biti sporiji.
  • Tlo: Preferira plodno, dobro drenirano tlo. Tlo može biti kiselo, neutralno ili alkalno.
  • Zalijevanje: Redovito zalijevajte, posebno u sušnim periodima i tijekom prvih godina nakon sadnje. Kada se biljka uspostavi, postaje otpornija na sušu.
  • Rezidba: Može se obrezivati u bilo koje doba godine, ali najbolje je to učiniti u kasno proljeće ili rano ljeto. Redovita rezidba pomaže održati željeni oblik i potiče gušći rast.

Taxus baccata je izvrstan izbor za vrtove svih veličina. Njegova izdržljivost, fleksibilnost u oblikovanju i zimzelena priroda čine ga neophodnim za stvaranje elegantnog i klasičnog vrtnog prostora.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Fastigiata

,

Repandens

,

David

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.