Trgovina DRIJEN “Cornus Mass”

DRIJEN “Cornus Mass”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: kod sadnje

RAST: do 2 m

VELIČINA SADNICE:  fi 15/70-80cm

7,96  (59,97 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

DRIJEN “Cornus Mass”

Drijen (dren ili drenek) je grmolika višegodišnja biljka čija drvenasta stabljika može narasti do 6 metara visine. Mlada kora mu je glatka sivkasto-crne boje, starija kora je raspucana i ljušti se. Na granama izrastu jednostavni nasuprotni listovi, rub im je cjeloviti. Lisne žile su srpasto povijene. Na krajevima naličja listova nalaze se čuperci bijelih dlačica po kojima se precizno prepoznaje drijen od ostalih vrsta porodice.

Žuti dvospolni cvjetovi sakupljeni su u obliku cvata i puni nektara. Oprašivanje obavljaju kukci. Drijen cvate prije svih drvenastih biljaka u rano proljeće prije listanja šume. Cvatnja traje oko dva tjedna. Upravo zbog te rane cvatnje ljudi su za drijen oduvijek bili posebno vezani. Nekada je bio običaj da se na Cvjetnu nedjelju nose cvijetovi drijena na posvećenje u crkvu. Iz cvijetova nastaju plodovi, crvene mesnate koštunice.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.