Trgovina OGROZD CRVENI “Hinonnmaki Rod”

OGROZD CRVENI “Hinonnmaki Rod”

SKU: 1333

Ogrozd crveni je vrlo lijepa voćka koja će se uklopiti u svaki vrt. Sorta nije zahtjevna za uzgoj te ne traži neke posebne uvjete.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 45 cm / FI 15

.

8,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Ogrozd crveni “Hinonnmaki Rod”

Crvena sorta ogrozda porijeklom je iz Finske. “Hinnonmaki red” rađa bogato. Zreli plodovi poprimaju crvenkastu boju i jako su ukusni. Zbog velike količine nektara koji proizvodi, privlači u Vaš vrt pčele i bumbare. U rod dolazi krajem lipnja, početkom srpnja. Otporan je na pepelnicu kao i na veliku većinu štetnika i bolesti. Sorta nije zahtjevna za uzgoj te ne traži neke posebne uvjete. Saditi u razmaku od 150 cm.
“Hinnonmaki red” je samo oplodna sorta no preporučamo spariti s još jednom radi boljeg roda i kvalitetnijih plodova. Vrlo lijepa voćka koja će se uklopiti u svaki vrt. Ogrozd (lat. Ribes uva-crispa) je biljka iz porodice ogrozdovki (lat. Grossulariaceae), kojoj pripadaju i crni ribiz, crveni ribiz, josta i planinski ribiz. U narodu se ogrozd naziva različitim imenima, kao što su grešpin, greš, gloginje, ogrešta, rongoza ili patrica. Naziva se nerijetko i grožđem svetog Ante. Podrijetlo ogrozda vezano je uz sjeveroistočnu Kinu i Sibir

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.