JAPANSKA JABUKA “Kaki”

SKU: 122

„Kaki“ je ukusna i ljekovita biljka žute boje i glatke kore te na prvi pogled liči na rajčicu. Ovo zanimljivo i jako slatko voće dolazi iz Japana, a naziva se i Persimon.
DOZRIJEVANJE: Listopad

SADNJA: teglirane sadnice u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: Mlado stablo treba obilno zalijevanje, ali dobra drenaža je neophodna.

VELIČINA SADNICE: 1,5 – 1,7 m – TEGLIRANA SADNICA

RAST: 4,5-18 m

PODLOGA: Dysperius kaki

SAMOOPLODAN

23,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

JAPANSKA JABUKA “Kaki”

Ovo zanimljivo i jako slatko voće dolazi iz Japana, a naziva se i Persimon.

Vrlo je ukusna i ljekovita. Žute je boje, glatke kore te na prvi pogled liči na rajčicu.

Kako voli sunce, a dobro podnosi i niske temperature (sve do -18 stupnjeva) pogodno je za sadnju i u našim krajevima, gdje se za njega odlučuju više oni u obalnim područjima, nego kontinentalnima. Možete ga saditi u proljeće i jesen te još uvijek, s obzirom na vremenske prilike i visoke temperature, stignete to učiniti. Neka mjesto na koje sadite Kaki bude sunčano kako bi tijekom godine dobilo što više svjetla i sunca. Iskopajte jamu do otprilike 0,7 m, te smjestite korijen u nju, ali neka cijepljeno mjesto bude iznad površine tla.

Kaki (lat. Diospyros kaki) jedna je od 725 vrsta koje su u rodu ebanovki. Tom rodu pripada ebanovina te je s kakijem najpoznatija vrsta. Biljke su to koje najčešće rastu u tropskoj i suptropskoj klimi Azije te su karakteristične po crnom korijenju i deblu.

Kaki je još poznata pod nazivom japanska jabuka jer dolazi iz Japana i Kine, ali se proširila po svijetu te se uzgaja i u drugim državama, kao što je SAD.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

ROJO BRILLANTE, TIPO, SHARON, VANIGLIA, MELA, CIOCCOLATINO

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.