MALINA “Malling Promise”

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

VELIČINA SADNICE: cca 45 cm / FI 13

DOZRIJEVANJE: Od lipnja do listopada

7,00 

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

MALINA “Malling Promise”

Najbolje se uzgajati na organskim, bogatim, blago kiselim, vlažnim, ali dobro dreniranim tlima na punom suncu do djelomične sjene. Ne podnosi vlažna tla koja mogu uzrokovati truljenje korijena. Kad se uzgaja za berbu plodova maline, treba uzeti u obzir podignute gredice u područjima s teškim glinenim tlima. Orezujte plodne trske i ljetnih i zimzelenih sorti ljeti neposredno nakon ploda i sve neplodne trske koje pokazuju slabost ili bolest. razvit će se novi izdanak i zvjezdane sorte donijet će plodove na vrhovima tih izbojaka. Krajem zime uklonite sve štapove oštećene zimom i po potrebi tanke preostale štapove.

Odmah uklonite suvišne nove biljke i sisače radi suzbijanja širenja. Stabljike se mogu ukorijeniti tamo gdje dotaknu tlo. Biljke se prilagođavaju različitim tlima, preferirajući ona koja su relativno plodna i srednje i postojane vlage. Većina se dobro snalazi na suncu, ali nekolicina preferira svijetlu hladovinu. Obrezivanje je neophodno za održavanje dobro održavanih biljaka. Općenito je najbolje orezati stare trske koje nose ljeto čim završi plodonosna proizvodnja radi poticanja proizvodnje novih trsova. Korijeni maline višegodišnji su, ali trska koja donosi plodove lišća i ploda dvogodišnja je, a svaka trska živi samo dvije sezone rasta prije nego što umre.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.