Trgovina SUPSTRAT ZA PALME/SOBNO CVIJEĆE

SUPSTRAT ZA PALME/SOBNO CVIJEĆE

15 L

8,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SUPSTRAT ZA PALME/SOBNO CVIJEĆE

  • cjelovita hranjiva podloga spremna za upotrebu za sve palme i zelene sobne biljke
  • djeluje odmah i pruža optimalnu opskrbu hranjivim tvarima do 8 tjedana
  • uz optimalne uvjete za zdrav i snažan rast te razvoj lijepog, bogatog zelenila
  • PERLITNE pahuljice od prirodnih vulkanskih stijena pružaju prozračnu i mekanu strukturu te osiguravaju dobru odvodnju vode
  • poseban korijenski aktivator doprinosi uravnoteženom unosu vode i hranjivih tvari te osigurava snažan rast korijenja

EUFLOR zemlja za zelene biljke i palme sa smanjenim sadržajem treseta je rahla i mineralima obogaćena zemlja pogodna za svo sobno zeleno bilje i palme. Odabrani aditivi stvaraju stabilnu strukturu za uspješnu dugotrajnu sadnju. Uravnotežena osnovna gnojidba nudi biljci optimalnu opskrbu hranjivim tvarima i time stvara najbolje uvjete za snažno zeleno lišće i zdrav rast.

EUFLOR Vital Depot razvijen je kao modularni koncept bi se optimiziralo tlo i prilagodilo ih odgovarajućoj hortikulturnoj primjeni. Kombinacijom visokokvalitetnih sirovina stvara se optimalan okvir za najbolji mogući razvoj vaših biljaka. S EUFLOR zemljom stvarate izvrsnu osnovu za svoj vrtlarski uspjeh.
VITALHUMUS izrađen od obnovljivih sirovina održivo potiče prirodnu aktivnost tla i poboljšava kapacitet skladištenja vode, strukturu i dostupnost hranjivih tvari.
VITALGRANULATI poboljšava gustoću i sposobnost drenaže EUFLOR tla zahvaljujući visokoj strukturnoj stabilnosti.
VITALDUNGER MINERAL  ima odličan početni i dugoročni učinak postupno i dosljedno otpuštajući biljkama hranjive tvari u prvih 8 tjedana.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.