Trgovina SUPSTRAT ZA KAKTUSE I SUKULENTE

SUPSTRAT ZA KAKTUSE I SUKULENTE

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2678

7,00  (52,74 kn)

12 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

SUPSTRAT ZA KAKTUSE I SUKULENTE- 2.5 L

Supstrat razvijen u svrhu brzog isušivanja s minimalnim zadržavanjem vlage da bi se spriječilo truljenje korjena kaktusa i sukulenata. Sadrži zanačajnu količinu pijeska i sitnih kamenčića kako bi se korjenu biljke omogućilo što lakše ukorjenjivanje i neometani rast.

Naša zemlja obogaćena mikrofaunom predstavlja revolucionarno rješenje za vaše vrtne projekte. Mikrofauna, mala, ali važna živa bića poput grinja, puževa, i crva, donosi niz prednosti za zemljište i biljke koje rastu u njemu.

Mikrofauna igra ključnu ulogu u održavanju zdravog tla. Ovi mikroskopski organizmi razgrađuju organske materijale, poboljšavajući strukturu tla i potičući cirkulaciju zraka i vode. Kroz svoju aktivnost, mikrofauna stvara optimalne uvjete za korijenje biljaka, omogućavajući im bolji pristup hranjivim tvarima i vodi.

Prednosti korištenja našeg tla s mikrofaunom su mnogobrojne. Vaše biljke će doživjeti poboljšanu apsorpciju hranjivih tvari, povećanu otpornost na bolesti i štetnike te brži rast. Osim toga, zemlja s mikrofaunom smanjuje potrebu za korištenjem kemijskih gnojiva, što je ekološki prihvatljiv pristup održivom vrtlarstvu.

Naše tlo s mikrofaunom se ističe visokom kvalitetom i pažljivo odabranim mikroorganizmima koji su prirodno prisutni u tlu. Svaka vrećica tla je pažljivo sastavljena kako bi pružila optimalan omjer mikrofaune i hranjivih tvari za poticanje zdravog rasta biljaka.

Uz naše tlo s mikrofaunom, vaš vrt će postati oaza plodnosti i vitalnosti.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.