Trgovina “POKON” DOHRANA za kaktuse i sukulente

“POKON” DOHRANA za kaktuse i sukulente

SKU: 2736

KOLIČINA: 250 ml

DOZIRANJE: 20ml na 1 litru vode

14,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

“POKON” – dohrana za kaktuse i sukulente

Kaktusi ili sukulenti bit će još ljepši ako ga hranite s Pokon Cactus & Vetplant Voeding. Ova hrana sadrži esencijalne hranjive tvari i bogatu mješavinu mikronutrijenata.

Također, vaše sobne biljke će postati snažnije i zdravije zahvaljujući dodatnim humusnim ekstraktima i 100% biljnom biostimulansu. To omogućuje vašoj biljci da bolje apsorbira hranu. Magnezij (MgO) i Željezo (Fe) osigurat će da zelena boja bude još intenzivnija.

Njegujte svoj kaktus i sukulent od veljače do listopada, hranite ih jednom svaka 2 tjedna.

Prije uporabe dobro protresite bočicu. Pomoću žute kapice izmjerite pravilnu količinu gnojiva.

Dodajte biljno gnojivo u vodu za zalijevanje. Nakon uporabe očistite posude i kapicu vodom.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.