Trgovina SUPSTRAT ZA MONSTERU/PHILODENDRON- 5L

SUPSTRAT ZA MONSTERU/PHILODENDRON- 5L

SKU: 2665

KOLIČINA: 5 L

13,00 

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SUPSTRAT ZA MONSTERU/PHILODENDRON- 5L

Naša zemlja obogaćena mikrofaunom predstavlja revolucionarno rješenje za vaše vrtne projekte. Mikrofauna, mala, ali važna živa bića poput grinja, puževa, i crva, donosi niz prednosti za zemljište i biljke koje rastu u njemu.

Mikrofauna igra ključnu ulogu u održavanju zdravog tla. Ovi mikroskopski organizmi razgrađuju organske materijale, poboljšavajući strukturu tla i potičući cirkulaciju zraka i vode. Kroz svoju aktivnost, mikrofauna stvara optimalne uvjete za korijenje biljaka, omogućavajući im bolji pristup hranjivim tvarima i vodi.

Prednosti korištenja našeg tla s mikrofaunom su mnogobrojne. Vaše biljke će doživjeti poboljšanu apsorpciju hranjivih tvari, povećanu otpornost na bolesti i štetnike te brži rast. Osim toga, zemlja s mikrofaunom smanjuje potrebu za korištenjem kemijskih gnojiva, što je ekološki prihvatljiv pristup održivom vrtlarstvu.

Naše tlo s mikrofaunom se ističe visokom kvalitetom i pažljivo odabranim mikroorganizmima koji su prirodno prisutni u tlu. Svaka vrećica tla je pažljivo sastavljena kako bi pružila optimalan omjer mikrofaune i hranjivih tvari za poticanje zdravog rasta biljaka.

Uz naše tlo s mikrofaunom, vaš vrt će postati oaza plodnosti i vitalnosti.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.