Trgovina HYDRO GRANULE

HYDRO GRANULE

SKU: 1716

VELIČINA GRANULA: 8 – 16 mm

15,00 

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRO GRANULE

Leca kuglice, također poznate kao ekspandirana glina ili hidroton, su visokokvalitetni supstrat koji se koristi za različite svrhe u vrtlarstvu, posebno u hidroponici, akvaponici i uzgoju sobnih biljaka. Ove kuglice su lagane, sterilne i dugotrajne, pružajući optimalne uvjete za rast korijena i zdravlje biljaka.

Karakteristike:

 • Materijal: Ekspandirana glina
 • Veličina kuglica: Otprilike 8-16 mm
 • Težina: Lagane i jednostavne za rukovanje
 • Sterilnost: Prirodno sterilne, ne sadrže patogene ni štetne tvari

Prednosti:

 • Odlična drenaža: Leca kuglice omogućavaju izvrsnu drenažu, sprječavajući zadržavanje viška vode i truljenje korijena.
 • Provjetravanje: Pružaju optimalnu aeraciju korijena, potičući zdrav rast i razvoj biljaka.
 • Neutralan pH: Ove kuglice imaju neutralan pH, što ih čini pogodnima za većinu biljaka.
 • Dugotrajnost: Ne raspadaju se s vremenom, omogućujući dugotrajnu uporabu.
 • Višekratna upotreba: Mogu se koristiti više puta, potrebno ih je samo isprati i sterilizirati.

Upotreba:

 1. Hidroponika i akvaponika: Idealne su za hidroponske i akvaponske sustave, pružajući stabilan i čist medij za korijenje biljaka.
 2. Sobne biljke: Koriste se kao dodatak tlu ili kao zamjena za tlo u posudama, poboljšavajući drenažu i aeraciju.
 3. Orhideje: Posebno pogodne za uzgoj orhideja, jer pružaju optimalne uvjete za njihov rast.
 4. Ukrasni sloj: Mogu se koristiti kao dekorativni sloj na vrhu tla, sprječavajući rast korova i poboljšavajući estetiku.

Kako koristiti:

 • Priprema: Prije upotrebe, isperite Leca kuglice kako biste uklonili prašinu i sitne čestice.
 • Mješanje s tlom: Pomiješajte Leca kuglice s običnim supstratom kako biste poboljšali drenažu i aeraciju.
 • Samostalna upotreba: Koristite ih samostalno u hidroponskim sustavima ili kao glavni supstrat za sobne biljke.

Savjeti:

 • Zalijevanje: Kada koristite Leca kuglice, provjeravajte razinu vlage i prilagodite zalijevanje kako biste spriječili isušivanje ili prekomjerno zadržavanje vode.
 • Čišćenje: Redovito ih ispirite i sterilizirajte prije ponovne uporabe kako biste osigurali optimalne uvjete za rast biljaka.

Leca kuglice su praktično i učinkovito rješenje za uzgoj raznih biljaka. Njihova svestranost i dugotrajnost čine ih izvrsnim izborom za svakog vrtlara, bilo da se bavi hidroponikom, akvaponikom ili uzgojem sobnih biljaka.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.