DIVLJA LOZA “Veitchii”

SKU: 1750

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE:  65 cm / FI 15

11,00 

6 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PARTHENOCISSUS TRI. “Veitchii”

Parthenocissus tricuspidata ‘Veitchii’ je vrsta penjačice koja se često koristi za oblaganje zidova, ograda i drugih struktura.

Izgled i karakteristike: Parthenocissus tricuspidata ‘Veitchii’ je penjačica koja se odlikuje svojim atraktivnim lišćem. Listovi su obično sastavljeni od tri režnja, zbog čega dolazi ime ‘tricuspidata’. U proljeće i ljeto, lišće je svijetlo zeleno i bujno. Tijekom jeseni, lišće mijenja boju u široku paletu žarkih nijansi, uključujući crvenu, narančastu i ljubičastu.

Potrebna njega: Preferira sunčane ili polusjenovite pozicije kako bi dobila dovoljno svjetla za optimalan rast i gustoću lišća. Zalijevanje bi trebalo biti redovito tijekom prvih godina rasta kako bi se etablirao snažan korijenski sustav. Nakon što se biljka dobro ukorijeni, postaje otporna na sušu.

Dekorativna uporaba: Parthenocissus tricuspidata ‘Veitchii’ je popularan izbor za oblaganje zidova, ograda i drugih vertikalnih površina. Njegovo lišće koje mijenja boje tijekom godine dodaje spektakularnu vizualnu dimenziju prostoru. Također se često koristi za stvaranje prirodne sjene i dodatnu privatnost na terasama i dvorištima.

Parthenocissus tricuspidata ‘Veitchii’ je biljka koja kombinira estetiku i praktičnost. Njegovo lijepo lišće i sposobnost mijenjanja boje čine ga omiljenim izborom među vrtlarima i ljubiteljima uređenja eksterijera. Ova penjačica može dodati šarm i boju bilo kojem vrtu ili eksterijernom prostoru

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.