Trgovina HYDRANGEA P. “Pink Diamond”

HYDRANGEA P. “Pink Diamond”

SKU: 1747

SADNJA: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA SADNICE: cca fi 17 cm / 30 cm

11,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA P. “Pink Diamond”

Je prekrasna sorta hortenzije poznata po svojim velikim, elegantnim cvjetovima nježno ružičaste boje. Ova biljka je omiljeni izbor među vrtlarima zbog svoje šarmantne ljepote i bogatih cvjetova koji unose romantični ugođaj u svaki vrt.

Preferira svijetlo, ali djelomično zasjenjeno mjesto u vrtu. Ona voli dobru količinu svjetlosti, ali izbjegava izravno popodnevno sunce. Također je važno osigurati joj dovoljno prostora kako bi se osigurala optimalna cirkulacija zraka oko biljke.

Održavanje je relativno jednostavno. Redovito zalijevanje je važno kako bi se očuvala vlaga tla, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do problema s korijenjem. Cvjetovi ove biljke obično traju tijekom ljeta, pa se preporučuje redovito zalijevanje, osobito u sušnijim razdobljima.

Veličina biljke može biti impresivna, dosežući visinu od 1,5 do 2 metra, ovisno o uvjetima uzgoja i rezidbi. Njezini cvjetovi su obično veliki i puni, s nježnom nijansom ružičaste boje koja je posebno upečatljiva i romantična.

Hydrangea “Pink Diamond” je obično otporna biljka koja rijetko pati od štetnika ili bolesti. No, povremeno provjeravajte biljku kako biste uočili eventualne znakove problema i poduzmite potrebne mjere kako bi očuvali njezinu vitalnost.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.