Trgovina HYDRAGENA P. “Pink Diamond”

HYDRAGENA P. “Pink Diamond”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Hydrangea mogu biti listopadni, zimzeleni grmovi ili samonikli penjači, s cvjetovima u grozdovima koji obično sadrže i male plodne i upečatljivije sterilno cvijeće; često dobre jesenske boje.


SADNJA
: teglirane sadnice tokom cijele godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: 1.5×1.5m

VELIČINA SADNICE: cca 30 cm / FI 17

11,00  (82,88 kn)

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

HYDRAGENA P. “Pink Diamond”

 

 

Članovi hortenzija,  njihovi cvjetovi proizvode se u izobilju kako bi u vašem vrtu ili čak u loncu na vašem balkonu imali nevjerojatnu predstavu. Tako da svi mogu ići na uzgoj ovog prekrasnog grmlja – bez izgovora!

 

Od kolovoza pa sve do jeseni ova hortenzija je neprestano u cvijetu. Dovodeći prijeko potrebnu boju prema vašoj granici, a osušeni cvjetni vrhovi čine izvrstan ukras u zatvorenom prostoru ili se mogu ostaviti biljkama da daju strukturu tijekom zime.

 

Uistinu lako za uzgajati, a odlična biljka za početnike i iskusnije vrtlare podjednako. Proizvodi svoje cvijeće na snažnim stabljikama, što znači da se grane neće savijati pod težinom i čine odlične rezano cvijeće.

Dostižući maksimalnu visinu od oko 1.5m širine x 1,5m.

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.