PHILODENDRON “Florida Ghost”

SKU: 2940

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE:  fi 6

15,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PHILODENDRON “Florida Ghost”

Philodendron “Florida Ghost” je izvanredna biljka koja će dodati dozu mistične ljepote i sofisticiranosti u vaš dom ili vrt. Ova vrsta filodendrona se ističe svojim prekrasnim srebrnastim ili bijelim lišćem s nijansom zelene boje.

Preferira svijetlo mjesto  s indirektnom svjetlošću kako bi postigao najbolje rezultate u rastu. Mjesto s blagom jutarnjom ili večernjom sunčevom svjetlošću idealno je za njega. Izravno jako sunce može izgorjeti njegovo osjetljivo lišće, stoga je važno pružiti mu dovoljno svjetla, ali i zaštititi ga od izravnog sunca. Također, osigurajte dobro drenirano tlo koje zadržava vlagu, ali ne dopušta da korijenje biljke bude potopljeno.

Zalijevanje biljke treba biti umjereno. Održavajte tlo lagano vlažnim, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Biljka podnosi umjerenu vlažnost zemlje i zraka. Povremeno prskanje lišća može pomoći u održavanju optimalne vlažnosti oko biljke.

Philodendron “Florida Ghost” ima srednje velike listove s predivnom kombinacijom srebrnaste ili bijele boje s nijansom zelene. Ova biljka je sjajna za uzgoj kao samostojeća biljka ili može se uzgajati uz potporu ili rešetku kako bi se potaknuo vertikalni rast.

Održavanje biljke je prilično jednostavno. Redovito uklanjajte prašinu s lišća kako biste održali sjaj i omogućili biljci da diše. Povremeno provjeravajte biljku radi znakova štetnika ili bolesti te ih tretirajte prema potrebi. Uz pravilnu njegu, filodendron “Florida Ghost” će procvjetati i unijeti mističnu ljepotu u vaš prostor.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.