DISCHIDIA “White Diamond”

SKU: N/A

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca fi 10,5 cm / 10 cm

10,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

DISCHIDIA”White Diamond”

Dischidia “White Diamond” je predivna biljka koja će donijeti svježinu i eleganciju u vaš dom ili vrt. Ova vrsta Dischidie ističe se svojim malim, bijelim listovima i privlačnim izgledom.

Preferira svijetlo mjesto s indirektnim svjetlom kako bi postigla najbolje rezultate u rastu. Mjesto s blagom jutarnjom ili večernjom sunčevom svjetlošću idealno je za nju. Izravno jako sunce može izgorjeti njene osjetljive listove, stoga je važno pružiti joj dovoljno svjetla, ali i zaštititi je od izravnog sunca. Također, osigurajte dobro drenirano tlo koje zadržava vlagu, ali ne dopušta da korijenje biljke bude potopljeno.

Zalijevanje biljke treba biti umjereno. Pazite da tlo bude lagano vlažno, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Kao epifitska biljka prirodno raste na drugim biljkama, pa joj odgovara blago vlažna okolina. Povremeno prskanje lišća može pomoći u održavanju optimalne vlažnosti zraka oko biljke.

Dischidia “White Diamond” je penjačica koja može doseći duljinu od 30-60 cm. Njeni listovi su mali, bijeli i sjajni, što joj daje elegantan izgled. Ova biljka je idealna za uzgoj u visećim košarama, terarijima ili kao dio zelene zavjese. Također je moguće potaknuti njen rast prema gore pružajući joj potporu ili mrežicu.

Održavanje je prilično jednostavno. Redovito uklanjajte prašinu s njenih listova kako biste održali sjaj i omogućili biljci da diše. Povremeno obrezivanje može potaknuti bujni rast i održati biljku kompaktnom.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi 10,5 cm / 10 cm, VISILICA cca 30 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.