DISCHIDIA “Snaily”

SKU: 2673

VELIČINA BILJKE: cca fi 10 cm / 12 cm

13,60 17,00 

NC u 30 dana: 13,60 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

DISCHIDIA “Snaily”

Dischidia “Snaily” je neobična i privlačna vrsta biljke koja će sigurno privući pažnju u vašem domu ili vrtu. Ova biljka se ističe svojim zanimljivim, spiralno oblikovanim lišćem koje podsjeća na školjku puža.

Preferira svijetlo mjesto te indirektno svjetlo kako bi postigla najbolje rezultate u rastu. Izložite je blagom jutarnjem ili večernjem suncu, ali je zaštitite od izravnog jakog sunca koje može izgorjeti njezino osjetljivo lišće. Također je važno osigurati dobro drenirano tlo koje zadržava vlagu, ali ne dopušta da korijenje biljke bude potopljeno.

Zalijevanje treba biti umjereno. Održavajte tlo lagano vlažnim, ali izbjegavajte prekomjerno zalijevanje koje može dovesti do truljenja korijena. Dischidia “Snaily” je epifitska biljka, što znači da prirodno raste na drugim biljkama. Ovoj biljci odgovara blago vlažna okolina, stoga povremeno prskanje lišća može pomoći u održavanju optimalne vlažnosti zraka oko biljke.

Dischidia “Snaily” je penjačica koja može doseći duljinu od 30-60 cm. Njeno lišće je karakteristično po spiralnom obliku, koji je izvor njenog naziva “Snaily” (puž). Listovi su obično zeleni, a neki primjerci mogu imati i svijetle pruge ili uzorke boja. Ova biljka je sjajna za uzgoj u visećim košarama, terarijima ili kao ukrasna biljka u zatvorenim prostorima.

Održavanje Dischidie “Snaily” je relativno jednostavno. Redovito uklanjajte prašinu s lišća kako biste održali njegovu prirodnu sjajnost. Također je preporučljivo obrezivati biljku kako biste potaknuli zdrav rast i održali uredan izgled.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

1

,

2

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.