TILLANDSIA IONANTHA

SKU: N/A

Zračne biljke mogu se uzgajati u pukotinama ili udubljenjima obrubljenog komada drva.

Zračna biljka je epifitna , što znači da živi apsorbirajući vodu i hranjive tvari kroz lišće, a  ne iz tla.

SADNJA: ne

ZALIJEVANJE: opisano u tekstu

RAST: do 15-30 cm

VELIČINA BILJKE: cca 5-10 cm

10,00 11,90 

NC u 30 dana: 3,20 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

TILLANDSIA IONANTHA

Zračna biljka je epifitna , što znači da živi apsorbirajući vodu i hranjive tvari kroz lišće, a  ne iz tla.

U rodnoj Središnjoj i Južnoj Americi, Tillandsia raste na drveću koristeći svoje male korijene da se usidri na grani drveća. Zbog svog načina života u tropima, ova vrsta epifita ne bi se trebala saditi u običnu  mješavinu koja će rezultirati truljenjem malih korijena.

Zračne biljke mogu se uzgajati u pukotinama ili udubljenjima obrubljenog komada drva, ožičene na grančicu vijenca  s emajliranom žicom cvjećara ili umetnuti u školjku. Korijenje biljke stavite na mahovinu sphagnuma da  ih ne osuši. Ne koristite tretirano drvo ili suho drvo koje može sadržavati morsku sol. Biljke koje ne cvjetaju vjerojatno su tek previše mlade. Možete  očekivati ​​da vaša biljka cvijeta kad sazri, što može potrajati oko 3 godine. Još jedan razlog da nema cvijeća je nedostatak dovoljnog svjetla. Premjestite zračnu biljku na svjetlije mjesto, ali izbjegavajte vruće, izravno  sunce koje može spaliti lišće.

Biljke prskajte dva puta tjedno, dok se potpuno ne navlaže. Ili ih možete odnijeti do sudopera i pustiti lagano mlaku vodu preko njih. NE potapajte ih. Okrenite biljke naopačke da višak vode istječe.

Stajaća voda u podnožju  lišća uzrokovat će njihovo truljenje.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Ionantha Red

,

Ionantha Red XXL

,

Mini Silver

,

Cotton Candy

,

Caput Medusa

,

Capitata Red

,

Multiflora

,

Harissi

,

Creative Green

,

Ionantha red

,

Yellow

,

Red

,

Green

,

Ionantha + Terracotta

,

Tillandsia + školjka

,

Ionantha Gold

,

Creative Red

,

Abdita

,

Curly Slim

,

Tillandsia + školjka 1

,

Tillandsia + školjka 2

,

Tillandsia + školjka 3

,

Tillandsia + školjka 4

,

Tillandsia + školjka 5

,

Tillandsia + školjka 6

,

Tillandsia + školjka 7

,

Tillandsia + školjka 8

,

Tillandsia + školjka 9

,

Tillandsia + školjka 10

,

Tillandsia + školjka 11

,

Tillandsia + Snail Visilica

,

Ionantha Intense red Rubra

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.